PITopia workshops

Het boek

Het boek

Krijg 1 uur actieve inspiratie rond het begrijpen en beïnvloeden van klantverwachtingen,  het omzetten van klantdenken naar klanthandelen en het gebruiken van hefbomen voor succes bij het klantgerichter maken van uw organisatie.

Krijg tips en trics, maar vooral veel ‘goesting’ om echt het verschil te maken samen met uw collega’s voor de klant.

Meer info

De klantenreis

De klantenreis

Krijg een basisinzicht over wat klanten anno 2017 verwachten en wordt geconfronteerd tijdens het uittekenen van de klantenreis met de effectieve ervaringen van de klant en zijn oorspronkelijke (onbewuste) verwachtingen.

Elke deelnemer vertrekt met een actielijst en quick-win opportuniteiten op vlak van processen, personeelsattitude en samenwerking met andere afdelingen, maar vooral met ‘goesting’ om samen klantgerichter te worden. 

Meer info

Van KPI naar CPI

Van KPI naar CPI

Leer welke klantmetingen je kunt uitvoeren, hoe standaard KPI’s klantgerichtheid kunnen tegenwerken en hoe je KPI’s vertaald naar CPI’s (Customer Performance Indicators).

Elke manager vertrekt met een duidelijk inzicht in de manier waarop hij de objectieven voor zijn team klantgerichter kan maken.

Elke medewerker vertrekt met een bewustwording dat hij op ieder moment zelf moet afwegen of hij een actie neemt in functie van de bedrijfsresultaten of in functie van de klant.

Meer info

Het Customer Experience spel

Het Customer Experience spel
Onder begeleiding van een facilitator gaat Customer Experience echt leven. Door het onder tijdsdruk beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten, geef je de klant een stem in (management)teams en leer je hier beter naar luisteren. Je leert elkaar en elkaars talenten beter kennen, weet waar jullie al goed in zijn en wat de volgende stap is in je reis naar een klantgerichte onderneming.

De grootste sterkte is dat je dit niet speelt vanuit een case van een ander bedrijf maar dat je het onmiddellijk toepast op jouw klanten, en jouw actuele werk- en klanten situaties.

Meer info